onsdag 29 juni 2011

Diamantbröllop...














Dags att fira diamantbröllop i familjen! 60 år som gifta är väl värt att fira :) Blev en tårtbox...och ni noterar väl den stora diamanten på locket...näääh....den är inte äkta ...utan i glas =) Men jag tyckte att en diamant var den perfekta dekorationen vid det här tillfället...
I mittenrutan längst ner finns plats för oss alla att klämma dit våra namn...på fredag firas May-Brith och Ingemar på deras dag!





söndag 26 juni 2011

Picknick-korg...













I senaste Magnoliatidningen finns den här picknickkorgen...måste provas :) Men eftersom cardstocken inte räcker till för mallarna så betydde det lite kalkylerande och skarvande här och där...men jag fick ihop den =) Den är ganska stor...20cm X 12 cm...nu är det bara att fylla den med något...min blev ju inte direkt någon picknickvariant...den i tidningen är jättefin med servett och bestick...kan bli en till för bestick och sånt har jag...och man brukar ju aldrig kunna göra bara en av någonting :)







onsdag 22 juni 2011

Dopkort...




Fick en beställning på ett dopkort...men trots att inspirationen just nu inte är på topp så fick jag iaf ihop ett kort...:) Tyvärr verkar inte kolossal trötthet och ljuv inspiration gå hand i hand...=)...en och en halv vecka kvar... sen är det välbehövlig semester!!!


tisdag 14 juni 2011

Babykorgar...














I samma veva som jag gjorde blomsterkorgen så kunde jag inte låta bli att göra två babykorgar oxå :) Dom är ju så roliga att göra dessa korgar...och lätta =) Man kanske inte kan lägga några jättestora presenter i dom...men en liten body i storlek 50 cl och ett litet gosedjur kanske går ner iaf :)






lördag 11 juni 2011

Ettåring...




Idag har minsta barnbarnet Viggo fyllt ett år :) tänk vad fort tiden går...och konstigt att barnbarnen blir äldre men mormor blir bara yngre å yngre =)


Får jag bjuda...







...på en påse bilar? =) Jag hittade det här mönstret hos Anna-Erika och var ju bara tvungen att göra en påse bilar till Viggos födelsedag =) Tycker dom är så fånigt söta så man kan ju inte låta bli :) skulle gissa på att dom är en tolv cm långa och 7-8 cm höga...coola!




(hoppas jag fick till länken till hennes sida...annars hojta till...)


Funkade inte som jag misstänkte...:)...nytt försök Anna-Erika ....hoppas det funkar nu iaf =)





måndag 6 juni 2011

Blomsterkorg...







Har gjort lite saker den senaste veckan som jag ännu inte lagt ut på bloggen...de kommer nog så småningom...Idag har jag iaf gjort en liten blomsterkorg...mellanbarnbarnet ska vara blomsterflicka på bröllopet och strö blomblad i altargången...finns inga små vita korgar att hitta i butikerna så då får man ju tillverka en själv :) Lite svårt att fota vitt märker jag...allt ser inte vitt ut på bilderna även om det är det...men man ser väl något så när iaf =) Har förstärkt botten och handtagen lite...funderar lite på att klä även insidans kant med spets...har inte bestämt mig än...vill ju gärna att handtagen fortf ska gå att röra...å andra sidan så kanske den duger så här =)